M24 image

M24 image

Papirne kese

Natron kese

Izrađene od 40 gr rebrastog natron papira u prirodnoj boji natrona ili beloj boji. Dimenzije kesa od 50 gr do 5 kg omogućuju vrlo široku primenu ovih kesa za pakovanje namirnica u pekarama, hamburgerijama, fast food objektima, ugostiteljskim objektima, prodavnicama zdrave hrane... Postoji mogućnost uštampavanja znaka kupca u tri boje kako bi se stekao poseban vizuelni identitet.

Natron keseNatron keseNatron keseNatron kese

Papirne bele kese

Izrađene su od belog kraft papira, različitih dimenzija. Svoju sve širu primenu nalaze u apotekarskim objektima, u fitofarmaciji za sakupljanje lekovitog bilja, u konditorskim prodavnicama, poslastičarnicama i svuda gde postoji potreba za kvalitetnom ambalažom koja ispunjava visoke estetske standarde.

Papirne bele kesePapirne bele kese

Kese sa polietilenom

Izrađene su od belog kraft papira koji je sa unutrašnje strane presvučen polietilenskom folijom. Ove kese se koriste za pakovanje namirnica u pečenjarama, roštiljdžinicama, ribarnicama, mesarama, pekarama i svugde gde postoji potreba za nepremočivom ambalažom koja zadržava trajnost i svežinu proizvoda.

Kese sa polietilenomKese sa polietilenom

Fišek kese

Fišek kese ( trougao ) sa i bez stampe za pakovanje palacinki, girosa, pomfrita, pice... Kese su napravljene od materijala koji ne propusta masnocu.

Fišek kese

Burek kese

Burek kesa, novo na trzistu je papirna kesa nepromocivog materijala. Odlikuje je ekonomicno i funkcionalno pakovanje.

Burek keseBurek kese

Papirne kese za kokice

Papirne kese za kokice, raznih velicina sa stampom preko cele strane. Napravljene su od belog ili braon papira.

Papirne kese za kokicePapirne kese za kokice

Papirne kese za sendviče

Papirne kese za sendvice raznih velicina sa stampom. Napravljene su od belog ili braon papira.

Papirne kese za sendvičePapirne kese za sendviče